Вдовицата на застреляния през 2014г., съмнителен бизнесмен Борислав Манджуков е преживяла мъката и преди

...
Вдовицата на застреляния през 2014г., съмнителен бизнесмен Борислав Манджуков е преживяла мъката и преди
Коментари Харесай

Вдовицата на убития Боби Манджуков преживя мъката и се врече във вярност на крупен бизнесмен

Вдовицата на застреляния през 2014г., подозрителен предприемач Борислав Манджуков е претърпяла тъгата и преди боени дни се е врекла във честност на новата си половинка – Диян Дачев, твърди hotarena.net Новият фаворит на хубавицата Лора Георгиева, известна с множеството си трофеи от състезания за хубост и телевизионна кариера като водеща в Би Би Ти, още веднъж е огромен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас.

Двамата станали двойка единствено две години след гибелта на първия й мъж, когато се заприказва, че Лора мизерства, а невръстната й щерка е наказана да заплати 140 000 лв. на страната поради Данък добавена стойност измамите на татко си. Бившата тв водеща разкрила разтуха в сегашния си брачен партньор, който признал сирачето на Манджуковкато свое дете.

На скорошната обилна женитба дребната Мишел била шаферка на майка си, а събитието било почетено от доста ВИП посетители. Влюбените се появили на сватбата с извънредно безценен ретроавтомобил. Веднага се появили шушукания, че не е хубаво вдовицата да е в бяло, само че в действителност дружно починалия Боби по този начин и не стигнали до венчило. Меденият месец на младото семействопродължил единствено седмица в най-скъпарския хотел в Париж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР